Vägen mot ett barn -IVF

2010-08-27
09:28:45

"som man behandlar andra blir man behandlad själv"

Ja nu får det vara nog, jag orkar inte hör en massa skit snack om allt och alla, kan säga att jag har också varit den som snackat skit om andra, men nu är allt detta löst, från min sida i alla fall. Jag står för de jag har sagt och har sagt et till personenen i fråga, jag har lagt mina kort på bordet, och om man nu väljer att inte gör de så har man sagt  något man inte står för att man har sagt?


De är inte så svårt att säga till den här personen att så här trycker jag om dig, jag vill inte att du gör som du gör.
Men víll man inte lösa det nej men bra, skit i det och lev somvanligt, och att man inte kan lita på någon eller några, nej tacka fan för de när alla snackar om alla.  Jag ska ändra på mig, och det har skett framsteg.


Aja skit samma jag orkar fan inte lägga ner tid på detta nu, de är bara så löjligt, vi är vuxna människor och kan fan inte prata med varandra om saker och ting som vi tycker, MEN vi kan gå bakom ryggen på folk och sancka en massa skit, jag kan erkänna att jag SJÄLV har sanckat om andra, men de står jag för. kan man inte stå för det, varför då snacka en massa skit?



Om jag säger en sak till en kompis utan att säga " du FÅR inte säga detta till någon" då är de väl okej att berätta det för hela världen om  man vill de? Eller har jag fel? jag anser mig själv inte att ha fel, men rätta mig gärna.



Om amn inte vill lösa detta så är det upp till var och en. Men bli för fan inte sur på mig då. Jag har inte gjort något fel, och det har inte du heller, men varför inte lägga ner vapnen och lägga korten på bordet? Det är något jag inte kan få in i mitt huvud.


Skit samma orkar fan inte med allt detta, de blir bara en massa skit då man öppnar käften, så jag ska sluta med de nu, för allt man säger till någon misstolkas ALLTID, det spelar ingen roll vad man än säger, allt misstolkas och de är jag less på.



Att sitta och snacka en massa skit som jag har gjort om en kompis, de är fan mobbning på hög nivå, men vi är precis lika god kolsuprare ALLA 3, det är inte bara jag som gjort ett stort fel de har vi alla gjort.


Nej fy fan, nu skiter jag i detta och lägger ner allt..


"som man behandlar andra blir man behandlad själv" 



http://www.skitsnack.se/