Vägen mot ett barn -IVF

2008-09-29
22:23:34

Norra Amsberg

Idag vaknade jag som vilken måndag som vanligt, ringde matilda när kl 12:30 och sedan kom hon till mig och hämtade upp mig, sen begav vi oss till kuppan, för att sedan ta oss en matbit, de fick bli en sallad. De smackade riktigt gott, sen for vi hem till Matilda i Norra Amsberg matilda gick runt och städade och jag satt och mixa musik på hennes dator!

Sedan kom Johan hem, då började vi baka, för att sedan ha det till fikat. De att vi bakade kladdkaka. Matildas mamma anki kom också förbi. Och vi satt och pratde om att gå ner i vikt, och jag belv jätte peppad och sugen på att börja gå ut och gå. Den tanken har jag haft länge men har inte kommit mig för.
Matilda körde hem mig kl: 19:15 och jag var hemma kl 19:30, och då bestämmde jag mig för att ta en rask promenad.

Jag tog på mig andra kläder och gick ut och prommenarade i 1 timme, jag gick runt forrsa och sedan tog jag runt bullermyren och sen hem till dagny igen, de var en riktigt skön prommenad, ska köra på detta nu, att gå ut och gå 1 timme varje dag i 1 månads tid, och sedan väga mig 1 gång i veckan och sedan se hur mycket jag går ner på en månad.
Jag har mitt mål att gå ner 10 kg, men då kanske man ska hålla på längre, men detta är i alla fal en början. jag har börjat mitt nya liv idag. Nu jävlar ska jag ner i vikt till december. Jag ska bli smal (igen.)

Så nu blir det inge mer chips,cola,godis eller pizza.  Aldrig mer, jag mår ju bara dåligt ut av att jag äter detta.

Men jag ska bara gå måndag-fredag och sen ledig lördag och söndag. För man måste vila med så kroppen hinner med och återhämta sig. 

Nej du nu kallar sängen på mig, röka, borsta tänderna och sen blir det sängen. 
Måste bara säga att jag saknar min D.

Älskar dig D av hela mitt hjärta
Din förevigt