Vägen mot ett barn -IVF

2009-05-31
23:23:43

Skrik och panik, på gott och ont

var upp till Tuna-hästberg i går,träffade en person som jag inte har sett på 1 år, hjärtat slog 10000000 extra slag. Varför blir det alltid så när jag ser han? Varför?

han ser ju jävligt bra ut, de är de som är problemet, och jag har tyckt om han förut, och jag vet om att jag inte får börja tycka om han igen, jag vet de, men hur lätt är det? bara för att man man inte får, så blir det att man tänker på han hela tiden, vad han sa, vad han hade på sig, hur han var mot mig, allt tänker man på, bara för att man vet att de aldrig kommer kunna bli något mellan oss, de vet jag.
bara för de så kan man inte slut tänka på allt.
Måste det vara så här? Gah blir fan tolkig på mig själv... bara för att... varför ska man fasna för bad boys? jag vet ju var han är för något, jag vet precis vad han håller på med, men varför ska man bli och tycka om någon som man vet inte är bra för en? och varför just kräk?

Blir snart sjuk i huviudet, varför skulle han vara där igår för? Varför går jag och tänker på han hela tiden? Varför är det han jag pratar om hela tiden? varför vill jag skicka sms till han? Varför just jag?

jag vet att han inte är bra för mig, kanske därför jag drar mig till idioter, för att jag vet att dom inte är bra för mig?
kan de vara så? eller är det bara jag som tänker fel?

kanske kommer det bli bättre när jag flyttar till Norrland, där han inte finns, kommer jag sluta tänka på han då? Nej jag tror inte de....

ett sms jag fick av han
31 maj 2009 kl 02:00
" det var inte meningen att de skulle bli så, saknar dig redan"

Måste han skriva "saknar dig redan"? jag kommer om jag inte redan gjort de, trilla dit igen, är det bara för att jag vet att jag aldrig kommer få han? eller att de kommer funka?